14.11.2015

Hyvä lähti kiertoon







Tässä tunnelmia lapsiperheiden Hyvä kiertoon -tapahtumasta lauantailta. Perheissä tarpeelliset tavarat vaihtoivat omistajaa ilman rahaa Kallion Seurakuntakodilla. Ideana oli, että tavarat oli toimitettu etukäteen ja samalla oli saatu "ostolappuja" lauantaiksi.

Itse sain vietyä vaatepussini vasta lauantaina paikan päälle. Tavarat vaihtuivat näinkin, mutta onneksi kaikki eivät ole yhtä epäjärjestelmällisiä toimissaan, se olisi tiennyt kaaosta tapahtumapäivälle. Muiden ajoissa toimitetut tavarat odottivat kauniisti viikattuina ja lajiteltuina kun saavuimme paikalle.

Perheemme pieneksi jääneet vaatteet löysivät uuden kodin ja melkein jokaiselle lapselle löytyi jotain tilalle: yhdelle farkut, toiselle pusero ja Vappuvauvalle lelu. Vapun ystävä Nea esittelee kuvassa tosi hienoa uutta tähtihaalariaan.

Mukana oli näköjään pienten lasten perheitä, teinille en löytänyt mitään vietävää. Päivää järjestänyt Susanna Savela kertoi että välillä onkin pohdittu, pitäisikö kouluikäisten ja pikkulasten tapahtumat erottaa toisistaan.

Tapahtumasta ylijääneet tavarat jatkavat matkaansa hyväntekeväisyyteen.

Anu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Näkökulmat: Purukumi

Pureskelen ajatuksia, venytän ja paukuttelen. Haen sanoja sille, mistä minun on vaikea puhua.  Miten voi puhua siitä mille ei ole sanoja, us...