html> Kallion kulma: Lättyjä ja lepakoita

Lättyjä ja lepakoita


Kallionkulman Instagramvirrasta on voinut jo muutamana päivänä bongailla Rikun kuvaamia leiriterveisiä tunnisteella #kallionkulmanulkomaantoimitus. Kuvat ovat Kallion seurakunnan Lättyjä ja lepakoita -syyslomaleiriltä. Tässä vielä Adan ja Mintun raportti leiripäivistä.


Maanantai 12.10.

Kun saavuimme Jannen bussilla leirille, niin ensin meille jaettiin huoneet. Huoneisiin saimme huonekaverit. Iltapäivällä pelasimme jalkapalloa tytöt vs. pojat, pojat voittivat. Myöhemmin paistoimme nuotiolla lettuja ja veistelimme puukolla. 

Illalla meillä oli iltahartaus kappelissa ja sitten alkoikin hiljaisuus. Meillä oli tänään aika paljon vapaa-aikaa. Osa leiriläisistä kävi vielä taskulamppujen kanssa "yökävelyllä" ja katselivat pimeässä tähtiä, jotka näkyivätkin paljon paremmin kuin Helsingissä.
Tiistai 14.10.

Tiistai oli ainoa kokonainen leiripäivä. Sinä päivänä oli herätys klo 8.15, sillä aamupala oli klo 8.30. Aamuhartauden jälkeen teimme mosaiikkikehykset teemalla "Minä olen ihme". Osa pelasi biljardia ja jotkut pingistä. 

Iltapäivällä oli vapaa-aikaa ja välipalan jälkeen pelasimme jättimäistä Afrikan tähteä ulkona. Tytöt ja pojat menivät saunaan eri aikaan saunaan ja saunan jälkeen paistoimme makkaraa nuotiolla. Illalla meillä oli iltahartaus ja ilta huipentui pyjamadiscoon!
Keskiviikko 14.10.

Keskiviikko oli viimeinen päivä leirillä. Silloin kävimme melomassa lähellä olevalla lammella. Sitten tulimme sisälle syömään. Ruoan jälkeen meillä oli hetki vapaa-aikaa, jonka jälkeen kokoonnuimme askarteluhuoneeseen ja siellä leikimme erilaisia leikkejä. 

Välipalaksi saimme tuoretta pullaa. Sitten me jäimme ruokasaliin tekemään tätä blogipostausta muiden mennessä ulos veistelemään, pelaamaan jalkapalloa ja Afrikan tähteä. Bussimme tulee noin klo 16 ja takaisin Kallion kirkolla olemme noin klo 17.

Leiriterveisin
Ada ja Minttu, vanhimmat leiriläiset (12 v.)

(kuvat: Tytti ja Laura)


Tunnisteet: , , , , , ,