html> Kallion kulma: Talkoot fillaripajalla

Talkoot fillaripajallaAlppilan kirkon fillaripajalla pidettiin talkoita taas lauantaina. Kevättä ja uutta elämää odottaa jo melkoinen määrä menopelejä. Vähitellen päästään pyörien kimppuun, kun itse paja alkaa olla kunnossa. Pyörät on siis tarkoitus kunnostaa, maalata seurakunnan tunnusvärillä magentalla ja lahjoittaa vapaasti lainattaviksi kaupunkifillareiksi.


Yksinäinen pyöräteline odottaa valmiiksi maalattuna.
Myös pajan kunnostamisessa riittää vielä hommaa. Nyt suunnitellaan oleskelunurkkausta kaksikerroksisen tilan yläkertaan. Tässä odottaa lasten tekemiä mosaiikkeja seinälle pääsyä. Loppu teoksesta syntyy vanhojen astioiden kappaleista. Haluatko sinä ideoimaan ja toteuttamaan teosta? Onko sinulla vanhoja rikkinäisiä astioita, joita mosaiikissa voisi hyödyntää?
Seinät saivat puhtaan värin.

Tervetuloa mukaan! Osallistujilla on vapaat kädet ideoida ja toteuttaa, mikään muu ei ole lukkoon lyötyä kuin fillareiden ja pyörätelineiden väri. Vanhojen putkien ympärille on suunniteltu virkattua päällistä, tervetuloa mukaan kaikki virkkaajat. Myös lankoja otetaan vastaan.

Tapahtumalla on facebook-sivu, josta voi katsoa tulevat talkoopäivät sitä mukaa kuin ne sinne ilmestyvät. Fillaripajalla tavataan.

Anu

Tunnisteet: , , , , , , , , ,